3D program

3D snimanje zuba (CBCT) je sve cešce indikovana dijagnosticka metoda kojom stomatolog dobija najprecizniji i najdetaljniji uvid u stanje kostiju, zuba i ostalih struktura gornje ili donje vilice i na taj nacin ima mogucnost vizualizacije snimaka po presecima u sve tri dimenzije, kao i analize svega snimljenog u trodimenzionalnoj rekonstrukciji.

Najcešce se koristi u implantologiji, oralnoj i maksilofacijalnoj hirurgiji, ali u poslednje vreme sve ucestalije nalazi svoju primenu i u ostalim granama stomatologije (endodonciji, ortodonciji, parodontologiji…).

Pored standardnih programa snimanja CBCT snimanja, Soredex se izdvojio posebno konstruisanom MINIDOSE opcijom snimanja, koja uz minimalno zracenje (ekvivalent 1/5 zracenja primljenog tokom izrade ortopana) pruža stomatologu mogucnost dobijanja velike kolicine informacija o traženom segmentu oralne regije.

Na drugom kraju spektra Kavo i Soredex nude ENDO program snimanja – opciju koja nudi snimke u najvecoj mogucoj rezoluciji, koji u sebi nude izuzetno veliki broj detalja, koji su stomatologu nedostupni kroz ostale vidove radiografisanja.

Sve snimke stomatolozi i pacijenti mogu preuzeti u elektronskoj formi po izboru – na disku,  ili putem e-maila.

Stomatolozi pritom dobijaju OnDemand3D – program za 3D dijagnostiku sa posebnim modulima za dijagnostiku dentalne regije, temporomandibularnog zgloba, maksilarnih sinusa i planiranje ugradnje implantata. Program je preveden na srpski jezik, što olakšava rad na 3D projektima.

3d

Kontaktirajte nas

Adresa
Alekse Santica 66 (Bul.Cara Lazara 66) Novi Sad
©2018 | DigitalRendgen 3D | Sva prava zadržana